Nejste přihlášen/a.
Stavba verandy.
Chtěl bych k rodinnému domku přistavět dřevěnou / kovovou /verandu 7 x 3 m, výšky max. do 4 m, která by nebyla ukotvena k domu, ale pouze na 6 patkách zabetovaných v zemi. Vše je od sousedů vzdáleno minimálně 10 m, takže dostatečně vzdáleno. Co jsem koukal, tak stavební povolení bych nepotřeboval. Ale nevím zda mám ohlašovací povinnost a jaké podklady mám předložit na stavební úřad.
Díky Karel
Na toto nic nepořebuješ. Ani ohlášku ani podklady. Základy to nemá a součást nosných zdí to nebude.Něco podobného jsem nedávno řešil.
peda - ale, ale ...zase nesmysl tradující se z roku raz dva. Můžete sem, prosím, hodit odkaz, kde se tazatel dočte, že stavba bez základů se nikde neřeší, nic nepotřebuje? Uvádíte tazatele v omyl.
Tazatel - doplňte informace, aby se dalo konkrétně poradit. Viz odpověď výše.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.