Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Vysavač šamponovač nestříká

Od: vpn4 odpovědí: 2 změna:

Dostali jsme starší víceúčelový vysavač a když chci šamponovat tak ten čistící roztok nestříká, ale jen čůrá. Hadičky jsou čistý mám pocit, že to bude vadné čerpadlo, může to byt ještě něčím jiným?

Díky za radu

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

vosikac*
hodnocení

0x

*jasne*Mě při stejném problému u ETY pomohlo: napustit čstou teplejší vodu,bez přípravků,do kbelíku a nechal jsem ho ve vaně.Napojil jsem hadičku,kterou proudí čistící prostředek a tu volně položil do vany.Hadičku,která nasává vodu s přípravkem ze zásobníku,jsem ponořil do toho kbelíku s teplejší vodou a zapl čerpadlo (NE MOTOR!),pouze čerpadlo.A nechal to pořádně propláchnout*palec*A bylo po problému *ua*

dracek*
hodnocení

0x

nemám sice skušenost s víceůčelovým vysavačem ale jen s čističem koberců .Pokud se toto stalo musel sem rozebrat čerpadlo a vyčistit membrávy čerpadla ,měl sem čistič fi Karcher ,nebylo to nic složitého

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]