Zdravim, máme rok starý bojler Dražice 50l, který nám však nepravidelně ohřívá vodu. Nastaveno mám 60st, ale chová se, jakoby čekal až voda zcela vystydne a teprve pak ji nahřál. Navíc při kohoutu puštěném ve prostřed jednou teče vlažná a podruhé přímo vařicí. Termostat? Je to na opraváře, nebo vzhledem k velikosti bojleru to lepší nebude?
Nocni proud zatim jeste nemame. Mame zakladni sazbu D02 na jistici 25A. Nocni proud budeme resit ted v lete. Bojler se zapina sam. Jedine co jsem nastavoval byla teplota na 50st.
Zdravím, když jsi zapojoval elektriku , nehejbnul jsi s čidlama? Odděláš spodní kryt a tam máš v jímce zasunuté dvě čidla . Prvně zasunuješ provozní a pak bezpečnostní. Musí být zasunuta nadoraz. Nezapomeň si prvně vypnout elektriku !
Jinak s Dražicemi mám jen ty nejlepší zkušenosti a to jsem jich namontoval už desítky.
Zdravim. Veskerou elektriku a bojler zapojovala firma, ale vasi radu prozkoumam a dam vedet. Diky
instalater*
Jsou to dva drátky strčené do jímky a jsou jištěné proti vytažení gumovým špuntem. Narvat nazpátek nadoraz a zajistit. Často se stává, že při montáži el. povyjedou ven.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.