Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Vrtání do kalené oceli

Od: miro® odpovědí: 6 změna:

Prosím poradí někdo, má někdo zkušenost:

Jak vyvrtat v domácích podmínkách otvor max do průměru 6 mm v kalené oceli, npř. do šepele kuchyňského nože tak, aby se nemusela kalená čepel vyžíhat. Jaký použít vrták a pod.?

Za rady děkuji. Přeji hezký den. -miro

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Jako modelář bych to vybrousil modelářským cigárkem. Něco takového: lidl-shop.cz/...

jdukolem
hodnocení

0x

Tvrdokovový vrták,ovšem vzhledem k jeho ceně,je lepší hledat někoho,kdo to zhotoví třeba vyjiskřením.

stimzet.cz/...

Nevím jsetli je ten správný cobaltový na danou operaci ,ale ten jsem koupil jen za cenu o necelou púolovinu dráž než obyčejný vrták. Přičemž daný materiál co jsem vrtal, zmařil dva obyčejné a nedovrtal jsem,cobaltový šel do toho jako horký nůž do másla.

jasd
hodnocení

0x

Ještě je možnost - přebroušený "vidiák"(tj. vrták do betonu s plátky z tvrdokovu), resp. to samé nabízí (ale bez nutnosti "vlastní úpravy"geometrie břitu) např. vrtáky ARTU -

jasd
22.02.18 20:43

jenda2*
hodnocení

0x

Tady je přesně to, co potřebujete:

dimapa.cz/...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]