Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Demontáž dvířek z vestavěné myčky

Od: charles* odpovědí: 1 změna:

dobrý den, ze staré vestavěné myčky AEG elektrolux (stáří cca 12 let) bych potřeboval sundat dvířka, která pak nasadím na novou myčku. Poraďte prosím jak na to. Děkuji.

doplněno 21.02.18 15:29: Děkuji, to jsem zkoušel, ale bez výsledku (zatím). Podařilo se mi ale nahmmatat vlevo zespoda, dost vysoko za deskou dvířek, které potrebuji demontovat, kovového "jezdce", kterým se dá zatím bez vysledku popojíždět doleva a zpět, a tlačit ho trošku nahoru. Vrátí se pak sám. Mám velké ruce, těžko se tam dostává a když neznám ten systém, nedaří se mi to :)

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x
Většinou jsou na krajích dvířek šroubky. Takže otevřít a začít polevovat šroubky. Nemusí být všechny na přišroubování dvířek. Třeba z deseti šroubků to drží jen čtyři. Tak se musí najít ty správný.
U některých myček ještě bývá takový závěsný kování. Na myčce šroub s velkou hlavou a na dvířkách protiplech. To pak stačí po odšroubování jen zvednout nahoru.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]