Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Čím vyčistit zlatý řetízek?

Od: sarinka* odpovědí: 8 změna:

Dobrý den, potřebovala bych poradit čím vyčistím zlatý řetízek a přívěšky? děkuji za ochotu a radu.

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

6x

Nejvíce se mi osvědčil obyčejný prostředek za pár kaček v drogeriích, který, na rozdíl od zubní pasty, neobsahuje žádná abraziva (brusiva), což je u zlata dost důležité. Jmenuje se Auron. Stojí okolo dvaceti pěti kaček.

Čím vyčistit zlatý řetízek?

hodnocení

5x

Dobrý den. Já čistím kartáčkem a zubní pastou. Ale mrkněte i do této diskuze: poradte.cz/...

Také čistím zubní pastou.
Zlato je potom jako ze zlata :-D

youtu.be/...

hodnocení

2x

Manželka doporučuje dát do kastrolku s trochou vody, práškem do pečiva a kouskem alobalu a povařit.

lucie*
hodnocení

1x

Pokud tam máte na přívěsku kameny,pozor na horkou vodu a vyvařování.

hodnocení

0x

Já používám WHITECLEAN, obsah 100 ml. Šperky dám do malé mističky, zaliji roztokem a nechám působit. Potom je opláchnu pod tekoucí vodou a usuším.

sarinka*
hodnocení

Děkuji všem za skvělé rady. Vyzkouším a Auron jsem našla doma.

jabraka*
hodnocení

0x

Na čištění členitých předmětů a šperků je ideální ultrazvuková čistička. tipa.eu/...

JABRAKA

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]