Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Hypotéka bez smlouvy na neurčito

Od: fruit odpovědí: 6 změna:

Hezký večer, prosím o radu.

Potřebuji se osamostatnit což znamená úplně se odstěhovat od rodičů.

Jednak roli pro odstěhování hraje přítel, který je trošku z jiných poměrů a rodiče mi ho neschvalují, a taky to, že mám si vybrat mezi rodinou a ním. Po maturitě (prázdniny ) jsem nastoupila do práce kde měs. příjem je kolem 20k. našetřila jsem si peníze pro hypotéku.. a zašla do banky /MONETA/ , tam ze mě udělali totální spodinu společnosti, že mi hypotéku nedají - důvod -> nemám smlouvu na neurčito...tudíž jistotu, že si práci udržím.

Nemovitost mám vyhlédlou, peníze též. do pronájmu se mi nechce..

prosím o radu, která banka mi dá HYPO-,

potřebuji bydlet sama do 15:3

omlouvám se za gram. chyby,

HEzký večer

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

au1
hodnocení

2x
zkuste se v te bance optat, jestli by jim nestacil prislib od zamestnavatele, ze s vami nadale pocitaji i po uplynuti smlouvy na dobu utcitou. V nekterych pripadech je mozne na zaklade tohoto prislibu hypotecni uver ziskat. No a pak uz staci jen, aby vam ho zamestnavatel podepsal :)

iz*
hodnocení

1x

Hypotéku Vám poskytne ta banka, která Vás i bez smlouvy na dobu neurčitou a bez minimálně jednoho prodloužení smlouvy na dobu určitou vyhodnotí jako spolehlivého klienta. Dokud nebudete mít odpracovaný alespoň rok, moc nadějně to nevidím.

hodnocení

1x

Neuvažovala jste o nájmu aspoň po dobu, než budete mít tu bankou požadovanou smlouvu?

Vy chcete něco od banky, tudíž musíte přistoupit na její podmínky - a ty budou pravděpodobně všude stejné.

dtjud
hodnocení

0x

Vzhledem k tomu, že nemáte žádnou pracovní historii, tak je to podle mě v podstatě bez šance. Záleží samozřejmě i na výši úspor (což po půl roce nebude žádná sláva), hodnotě nemovitosti, městě, kde bydlíte atd. atd.

fruit
hodnocení

Cena nemovitosti je cca 500 000, čili 10% plním..

krtek66

banka ti to řekla jasně...a všude jinde ti řeknou to samé...je jedno jestli vyděláváš 20 nebo 30..nemáš prostě dobu určitou tak nemáš nárok na hypo...tečka..vztekat se můžeš jak chceš..:) podmínky jsou jasné..jenom blázen by ti dal hypotéku (byť se jedná o malou čásktu) když nemáš stabilní a pevný příjem...a i kdyby se ti nějakým způsobem zadařilo peníze získat...tak stejně máš dneska 20.2. a cheš bydlet do 15.3. ...sepsání smlouvy máš tak týden, pak máš podání na vklad...tam mají 60dní na přepsaní vlastníka...z časového hlediska taktéž nemožné...nebuď hrrrr a holká hlava. Nevím proč mě stále ty ženské utvrzují v tom, že jsou čím dál tím víc netrpělivější, podivočený, že furt musí mít všechno hned teď...o problémech s rodiči se ani nebavím...to je tady snad klíšé. Žec chlapům se to tak nestává...kde je asi problém?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]