Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Oasis-80 a JA-60

Od: filipeew* odpovědí: 3 změna:

Ahoj, dobrý den,

nemáte někdo zkušenost s propojením ústředny Oasis 80 a JA-60 profi?

Viděl jsem propojenou Oasis 80 a Hestia H-906, ale jako podřízená ústředna to prý nejde.

Může být ústředna zapojena jako čidlo a případně jak?

Oasis 80 by měla být "nadřízená" a JA-60 profi "podřízená"

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

nikdo*
hodnocení

1x

Oasis má, jestli se nepletu drátové smyčky. Jak Hestia, tak JA-60 má, resp. může mít výstupní relé, které zapojíte do drátové smyčky Oasis. Já v tom takhle na první pohled nevidím problém. Problém je v tom, že H-906 se snad už ani neservisuje, a JA-60 skončila a jestli se nepletu, tak končí i JA-80, u ní si ale nejsem jistý. Nicméně pro hračičky, to je příležitost, to uznávám. Chce to ale nastudovat návody těch zařízení a pohrát si s tím na stole.

filipeew*
hodnocení

Zjistil jsem že v Oasis 80 byla H-906 zapojená jako dektektor, jenže jak to teď zapojit do novější JA-60

filipeew*
hodnocení

A když začala houkat H-906 rozhoukal se i Oasis 80.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]