Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Topeni s klimou toshiba

Od: norm odpovědí: 5 změna:
Mate zkušenost s topením klimou, jde mi o model Daiseikai 6.5 , mám ji namontovanou v multisplitu, ale myslím ze nejede jak ma, potrebuji porovnat s někým kdo ma.prosím piste na normisman@seznam.cz zavolam mám několik otázek děkuji moc.

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x
Jak myslíte že nejeda jak má? Z čeho tak usuzujete?
norm
hodnocení

Např. Jede cely den,v návodu píšou vytopi a venk.motor vypne,nestalo se nikdy. Po nastavení např.22 vnitřní jede hlucne velké otáčky v místnosti 24 a nestlumi a nevypne, atd je toho vic

jendadd
hodnocení

0x

Zkuste to zde divamse.cz/...

Tady dost probírají klimatizace.

jenda2*
hodnocení

0x

A sledoval jste spotřebu elektřiny např. za 24 hod.? Někdy to je docela překvapení, kolik elektřiny spotřebuje při +2°C. Už jsem si ji chtěl kupovat a horkovzdušný ventilátor spotřeboval o 1/4 elektřiny méně. Je velice pracné zjistit, jaká je skutečná spotřeba při různých venkovních teplotách. Zkušební teplota je tuším 7°C, pro praktické použití je ale důležitá teplota -2°C a to už jede převážně na elektřinu. Tedy ekonomicky o ničem. A je celkem jedno, jestli je to Comfee, Toshiba nebo Sinclair.

norm
hodnocení

Spotřebu vim přesně mám to pres mereni,ted -5 noc, 3 den tak 11-14 KWh tj cca 40,- denně, 2 jednotky plocha 65 m2

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]