Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

WC revizní dvířka pro stoupačky jaký TYP

Od: miramira® odpovědí: 8 změna:

Dobrý den rozhoduji se mezi revizními dvířky stupaček za WC mezi

ocelovým rámečkem překrytým obkladem siko nebo klasická foliovaná dvířka. Rozměr je

cca 50 / 80 cm tedy nikterak malé. U těch plechových mohu objednat specifický rozměr

dle dlažby např 50,4 / 81,5, ale nevím jak přesně se na to trefí spáry dlaždic. Máte s tím nějaké zkušenosti?

Spáry dlaždic chceme co nejmenší tj. cca do 2m.

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

instalater*
hodnocení

2x

Zdravím, když jsem začal dělat bytová jádra , tak první revizní dvířka byly kovový rámeček překrytý obkladem a už nikdy více. Dvířka jsou těžká , panty trpí a nikdy se nepovede tak přesně sladit spáry. Nakonec jsem skončil u rámečku z lamina , kuchyňské panty a laminovaná dvířka ( jak u kuchyňské linky. ) Zakryly se spáry a nevypadá to vůbec špatně. Cenově také dostupné a rychlá montáž.

hodnocení

Ty vodorovné spary ladit do dvirek není jen tak. Lamino nebo foliovana dvířka při dnešní ch množství dekoru jsou skoro výhodnější zřejmě i rychlejší a levnější.
pavel222
Už jsem to tu dával,třeba se inspirujete, dvířka z lamina a už mi měnili měřáky na vodu a v pohodě se tam dostali otvor 50×80
WC revizní dvířka pro stoupačky jaký TYP

hodnocení

Akorát bych tam nedával rámeček, podle mě to jde i bez něj. Musí se to vymyslet.
instalater*

miramira, když jsem psal o rámečku z lamina , myslel jsem rámeček na vnitřní strany otvoru. něco jako sokl u kuchyňské linky a těmi dvířky se to překryje. Když se pak zvolí správné panty , tak se překryje i ta strana u těch pantů.( přechod obklad - rámeček) Když jsem dělal jádra , tak se z 90 % dělala i nová kuch. linka na míru. Tak jsem to zadal zrovna stolařovi co dělal linku a měl jsem klid.

asiemil
hodnocení

0x

Velké reviz.dvířka prodávají dnes každé stavebniny cca 800kč. Proč řešit spárořez? Stejně se tam bude jenom...*sok*

hodnocení

ono je to také o celkovém vzhledu a dá se to udělat pěkné viz obrázky.

WC revizní dvířka pro stoupačky jaký TYP #2
WC revizní dvířka pro stoupačky jaký TYP #3

hodnocení

Uvažuji s otvorem 46,5cm / 79cm a přes to dvířka s překryvem tj. 2x25=50 / 82 cm.

nebo dvířka 2x30 / 82cm pro otvor 56,5 / 79cm.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]