Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Ajax - univerzální čistič velké balení

Od: pu® odpovědí: 3 změna:

Dobrý den,

netušil by někdo, kde v Praze zakoupit 5l balení univerzálního Ajaxe (na podlahy v bytovém domě), ideálně s citrusovou "příchutí"? Zdá se mi relativně drahý (65,- / 1l). Online jsem našla, ale raději bych osobně, kdyby někdo náhodou o něčem věděl.
Předem mockrát děkuji a přeji hezký den všem *slunce*

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

miso*
16.02.18 16:33
hodnocení

0x

Makro.

hodnocení

0x

Dobrý den. Tady je balení po 1 litru, ale když koupíte 2 ks a víc, tak vyjde ten litr na 49,- Kč. Jestli to je tedy ten výrobek, který hledáte.

alza.cz/...

pu®
hodnocení

Oběma zatím děkuji. Makro ani Alza mě nenapadly *alene* Ta množstevní sleva je super tip, akorát to není ten citrus... Ale to by snad nemuselo vadit. Každopádně na tom množství za rok se těch 15,- rozdílu na 1 litru pozná, takže moc děkuji!
(Vítám další tipy :) )

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]