Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Dřevěná eurookna

Od: stani* odpovědí: 3 změna:

Dobrý den.

Chtěla bych jen vědět, zda některý(á) nemá zkušenost s firmou TP EUROOKNA s.r.o. z Velkých Karlovic, zabývající se výrobou dřevěných oken.

Děkuji za odpověď

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x

I dobrá firma dokáže namontovat nekvalitně. Firma má poslední roky přes 50 milionů obrat - je tu tedy nějaká jistota kvality, případně možnosti reklamace.

Ale já měl super okna od super firmy, která nestíhala - montoval smluvní žinostník a udělal to blbě. Tedy u dveří to byl takový problém, že jsem musel po 7mi letech vyměnit komplet vchodové dveře !

Do smlouvy si nechte vložit klausuli, že montáž budou provádět jejich zaměstnanci.

hodnocení

1x

Hlavně si nedávejte ta eurookna bíle natřená, už jsem si několikrát všimla, že ta barva velmi brzy oprýskává.

Za to nemůže bílá barva.
Tohle může udělat každá barva, jen na bílém to je lépe vidět, než na tmavém.
Ovšem v drtivý většině za to může majitel. Neb se o okna nestará. Je třeba každý rok použít čistící a ochrannou emulzi. Stačí jen jednou za rok vzít do ruky hadr s okno tím přejet. Úplně stejně jako když se okna myjí. Pak barva vydrží.
U auta taky měníte olej a staráte se o něj.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]