Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nejlevnější naplnění 2 kg PB lahve v Praze

Od: oxidan* odpovědí: 15 změna:

Mohl bych poprosit o tip, kde v Praze nejlevněji naplní 2 kg propan-butanovou bombu? Nejlépe v dosahu MHD. Děkuji za pomoc.

15 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

lpg
hodnocení

0x
Nebudu to hledat, ale divil bych se, kdy se mohla metrem převážet propan-butanova bomba.Uz pouhý únik by představoval velký problém.
výtka
Upozornění od sys ladinpraha 12. 02. 2018 01:05:18
! Pravidlo Z1: je zakázáno psát nesmyslné odpovědi a otázky nebo úmyslně poskytovat špatnou radu.
Na tohle se ovšem tazatel neptá.

Rád bych znal alespoň 1 důvod, proč by se 2kg propan-butanová bomba nemohla převážet fyzickou osobou metrem*sok*

lpg
Vyhláška..
3) Obsahem zavazadla, které si cestující bere do vozidla, může být přenosná ocelová láhev s kapalným topným plynem pro domácnost o celkovém obsahu nejvýše 10 kg, nádoba s topnou naftou o celkovém obsahu nejvýše 20 l a akumulátor naplněný elektrolytem zajištěný proti zkratu a se zajištěnými odplynovacími otvory.
Zavazadlo obsahující věci podle odstavce 3 nelze přepravovat v metru.

Jaká vyhláška? Celé číslo.

oxidan*
hodnocení

Nojo, ale když cestu nejde absolvovat jen tramvajemi a autobusy...

lpg
175/2000 Sb.
Vyhláška Ministerstva dopravy a spojů o přepravním řádu pro veřejnou drážní a silniční osobní dopravu

Beru. Máš pravdu a je to dobrá kravina a buzerace lidí*cert*

oxidan*
hodnocení

No, když se zabalí třeba do velkého neprůhledného pytle na odpadky...

lpg
Občas se i najde někdo s větším kalibrem. blesk.cz/...
oxidan*
hodnocení

Ale původní otázka byla, kde v Praze nejlevněji naplní 2 kg PB lahev. Že ji chci vozit konkrétně metrem, jsem nepsal. MHD není nutně jen metro.

oxidan*
hodnocení

Zatím jsem našel nějakou provozovnu Krajová 2, u zastávky V Zápolí, kam se metrem nemusí, nicméně zajímalo by mě, zda existuje nějaká ještě levnější "plnírna". MHD není nutně jen metro.

doplněno 11.02.18 21:21:

Ale původní otázka byla, kde v Praze nejlevněji naplní 2 kg PB lahev. Že ji chci vozit konkrétně metrem, jsem nepsal. MHD není nutně jen metro.

hodnocení

0x

Náplně stojí od cca 85,- do cca 100,-Kč. Např. na Malešické 41 za 99,-Kč, Náchodská 104 (Horní Počernice) 100,-Kč. V Praze jsem levnější nenašel, těch 85,-Kč je v Hodoníně.

instalater*
hodnocení

0x

Zdravím, nevím jak u vás v Praze , ale u nás na Moravě to vyměňují ( né plní) skoro na každé větší benzince. . Platím za 2kilovku 95 - 110 kč.

oxidan*
hodnocení

Jinak ta Krajová 2 (A.F.P. Pneuserivs) podle svých www stránek nabízí naplnění za 99,-.

hodnocení

0x
Přesně tak - zeptal bych se na nejbližší benzínce. Většinou sice mívají jen větší 10kg ale třeba budete mít kliku.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]