Rád bych znal alespoň 1 důvod, proč by se 2kg propan-butanová bomba nemohla převážet fyzickou osobou metrem
lpg
Vyhláška.. 3) Obsahem zavazadla, které si cestující bere do vozidla, může být přenosná ocelová láhev s kapalným topným plynem pro domácnost o celkovém obsahu nejvýše 10 kg, nádoba s topnou naftou o celkovém obsahu nejvýše 20 l a akumulátor naplněný elektrolytem zajištěný proti zkratu a se zajištěnými odplynovacími otvory. Zavazadlo obsahující věci podle odstavce 3 nelze přepravovat v metru.
Zatím jsem našel nějakou provozovnu Krajová 2, u zastávky V Zápolí, kam se metrem nemusí, nicméně zajímalo by mě, zda existuje nějaká ještě levnější "plnírna". MHD není nutně jen metro.
doplněno 11.02.18 21:21:
Ale původní otázka byla, kde v Praze nejlevněji naplní 2 kg PB lahev. Že ji chci vozit konkrétně metrem, jsem nepsal. MHD není nutně jen metro.
Náplně stojí od cca 85,- do cca 100,-Kč. Např. na Malešické 41 za 99,-Kč, Náchodská 104 (Horní Počernice) 100,-Kč. V Praze jsem levnější nenašel, těch 85,-Kč je v Hodoníně.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.