Nejste přihlášen/a.
chtěla bych se zeptat po poradil by mi někdo jaky cvik mam dělat, napsat mi to chci to umět a neumim to nikdy jsem to nedělala?
Dělala jsem doma sama v pokoji okolo15 ti let obojí, stoj na rukou i na hlavě, též jógu.
Většinou u zdi, nebo u dveří. Stojku jsme válely jako malé děti již dříve, na vesnici běžné na trávě. Pokud jste mladá, pružná, není to problém. Myslím, že se stojka dělala i ve škole při tělesné výchově, vždy se záchranou.
Zvednout ruce nad hlavu, jednu nohu pokrčit v koleni do pravého úhlu, ruce jdou dolů na zem, též noha, švihem dopadem nohy se zvedá skrčená noha dosud na zemi a i se zadkem jdou vzhůru, nohy se narovnávají k sobě, později se rovnáha udržuje lépe, ruce a ramena sílí.
Nedělejte hned celou stojku, pokud nemáte potřebný švih, odvahu, ale rozfázujte si to. Tělo si musí na nový pohyb zvyknout.
Určitě cvičit před zdí, nebo se záchranou, někdo stojí u Vás a přidrží nahoře nohy a nedovolí přepadnout. Protože když přepálíte odraz, tak se překlopíte a můžete si ublížit.
Takže trénovat, překonat strach,
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.