Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Izolace podlahy

Od: rosta* odpovědí: 6 změna:

Dobrý den,

chci si postavit zateplený sklad.

Montovaná stavba, pur panely + vata zevnitř a sadrokarton.

Stavba bude na patkách a zajíma mně jak vyřešit podlahu, nechci základovou desku, ani lejt kubíky betonu, možná časem pozemek prodám a vše rozeberu, tak zamýšlím,že by tam byla zámková dlažba.

Otázka je, jak udělat správně izolaci, napadlo mně, vysypat šterkem, dát na to extrudovaný polystrén, zasypat pískem a položit zámkovku. Bude to dostačujíci? Jak tlustý ma být polystyrén?

děkuji za rady

Rosta

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

jabraka*
hodnocení

1x

Nechápu důvod tepelné izolace podlahy takového skladu.Pokud se tam bude topit,,bude to asi účelově,s tepelnou izolací se počítá,že ušetří časem na topení.

JABRAKA

rosta*
hodnocení

Ano bude se tam i topit.

hodnocení

1x

Musíte více popsat stav a využití skladu, zatížení podlah a další tepelné izolace.

Já bych nedával žádnou tepelnou izolaci do podlahy, pokud trváte, tak jedině XPS 10cm, na to pak dlažbu na sucho.

rosta*
hodnocení

Sklad bude sloužit i jako prodejna, lehký provoz, zdi budou pur panel + vata 10 cm.

rosta*
hodnocení

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]