Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak vyčistit pračku

Od: marunaa® odpovědí: 9 změna:

Dá se tomu věřit? Zkoušel jste někdo?

Jak vyčistit pračku

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

instalater*
hodnocení

4x

Ano, dá se tomu věřit . Dělám to tak již spoustu let a maximální spokojenost. To stejné s rychlovarnou konvicí. Dříve jsem používal přípravek AVA, ale nakonec jsem skončil u toho octa.

hodnocení

3x

Ak to funguje na rýchlovarné kanvice,tak prečo aj nie na práčku? Vodný kameň je na špirále väčšinou a špirála ako špirála.Len ten ocot dajte do hlavného prania a nie do predpierky.

hodnocení

0x

No jistě ,na pračku se ocet normálně používá.Do myčky jedině během umívání,protože cyklus začíná vypouštěním

doplněno 10.02.18 13:22:

tqtee: co máte za pračku?Viděl jsem spoustu praček a žádná nezačínala cyklus vypouštěním vody*nevi*

tqtee
hodnocení

0x

Ne, pračka po spuštění programu vodu z bubnu odčerpá a teprve poté napustí novou. Koncentrace octa je tedy velice malá.

majsterjoe*

jak může odčeprat vodu, která tam není?

hodnocení

Tak ten ocet se tam musí přidat až v druhém cyklu, což je ta vyvářka...první cyklus je předpírka!

cicky
hodnocení

0x

Proč by se nedalo věřit? Spousta lidí věří mnohem větším volovinám! Navíc "víra" je krásná věc, kterou vám nikdo nevezme.

hodnocení

0x

Od koupi pračky používáme u každého praní Tako Extra tablety do pračky - před týdnem jsem po 10ti letech praní přizval servisáka, jestli se může podívat na stav, případně zrepasovat. Nemám rád náhlé problémy - servisák prolezl během hodiny komplet celou pračku a pochválil, že je jako nová. Praní je v naší rodině snad ob den.

Jedině prací gely mi pohaněl - prý to zanáší odpad - což hned taky ukázal... hadice odtoku byla cca. 30% zanešena bordelem. Vyprali jsme dvě pračky s octem na 90°C a zase na dlouhou dobu pokoj.

Octu se nebojte, k octu přidávejte sodu. Máme doma velmi tvrdou vodu, ale díky těm tabletám a jednou za rok vyvaření octem funguje jako nová...

hodnocení

Vracím se také k práškům na praní, nikdy mi pračka tak "nevoněla"jako teď.

Díky i za typ na odstraňovač vodního kamene. Kupovala jsem v Lidlu, brzy ztvrdne a nerozpouští se.

Pro ostatní dávám odkaz.

zbozi.cz/...#!

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]