Ano, dá se tomu věřit . Dělám to tak již spoustu let a maximální spokojenost. To stejné s rychlovarnou konvicí. Dříve jsem používal přípravek AVA, ale nakonec jsem skončil u toho octa.
Ak to funguje na rýchlovarné kanvice,tak prečo aj nie na práčku? Vodný kameň je na špirále väčšinou a špirála ako špirála.Len ten ocot dajte do hlavného prania a nie do predpierky.
Od koupi pračky používáme u každého praní Tako Extra tablety do pračky - před týdnem jsem po 10ti letech praní přizval servisáka, jestli se může podívat na stav, případně zrepasovat. Nemám rád náhlé problémy - servisák prolezl během hodiny komplet celou pračku a pochválil, že je jako nová. Praní je v naší rodině snad ob den.
Jedině prací gely mi pohaněl - prý to zanáší odpad - což hned taky ukázal... hadice odtoku byla cca. 30% zanešena bordelem. Vyprali jsme dvě pračky s octem na 90°C a zase na dlouhou dobu pokoj.
Octu se nebojte, k octu přidávejte sodu. Máme doma velmi tvrdou vodu, ale díky těm tabletám a jednou za rok vyvaření octem funguje jako nová...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.