Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak připojit vodovodni baterii

Od: festr® odpovědí: 7 změna:
Zdravím potřebuji připojit sprchvou vodovodní baterii doteď byl ve sprchovem koutě pripojen panel ktery byl připojen pan.hadicemi do zdi kde bohužel voda je vyvedena z vnějším(vystrcenym) zavitem,hledal jsem etazku která má klasický zavit na baterii a na druhé straně vnitřní boguzel nic jsem nenašel.
Poradite co s tim moc DÍKY

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Předpokládám, že je tam běžná nástěnka, třeba PPR a v ní našroubovaná redukce...třeba podobná...dejte foto, i důkladněji prohlédněte, jaká je skutečnost...

aaaaa
hodnocení

0x

Asi jedině 1/2" mufnu našroubovat na venkovní závit a do toho etážku. Záleží jak by to potom vypadalo a jestli by to zakryla pochromovaná krytka. Chtělo by to vidět(lépe přilozit foto). Nebo vyfotit a poradit se v obchodě s instalaterskými potřebami, nebo v hobby marketu.

hodnocení

Děkuji za reakce.bohužel žádná redukce v nastence není to jsem koukal a zkoušel důkladně, foto teď u sebe nemám.
O mufne jsem uvazoval určitě mi to krytka nezakryje což mi zatím úplně nevadí do budoucna predelam na klasiku nejspíš, u té mudny spíš přemýšlel jestli bude dost dlouhá pro to aby se bezproblému nasroubovala etazka

radajz*
hodnocení

0x

Spíš bych nejdřív řešil, jestli je vůbec dobrá rozteč. Často se stává, že když je v plánu panel nebo sprchovej box, tak se tam nástěnky jen nasádrujou, ale rozteč se nehlídá.

doplněno 05.03.18 13:17:

Třeba by ti mohla pomoct tahle excentrická redukce.

Jak připojit vodovodni baterii
hodnocení

Roztec je plus minus 150mm neni to přesné ale da se dohnat etazkou akorát kdyby ji delaly s vnitřním zavitem
radajz*

Zkus mrknout tady. Už se to řešilo a mohlo by ti to pomoct.

hodnocení

Tak asi blbě čtu ale nenašel jsem tam nic

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]