Dobrý den, chtěl bych v pokoji ( na koberec ) a v kuchyni ( na plovoucí podlahu ) srovnat nerovnou podlahu. Jak bychceš to mel udělat a zvládnu to sám, nebo si na to mám radši někoho najmout?
Pepíku, musíte se zeptat pana Lorence: Uvezu to, pane Lorenc", nebo lépe, "zvládnu to pane Lorenc". Víte z jakého je to filmu.
Zkuste si přečíst ještě jednou, co jste napsal, a zapřemýšlet, zdali jsme i my pochopili, nač se ptáte. Copak víme, jako máte teď podahu a jak jste šikovný?
Tak ještě jednou a pomalu, jo. Napiš jasně, kde máš jaký podlahy, z čeho, jak moc jsou křivý, a tak dál. Na různý podklady se používají různý věci. To je to samý, jako kdybych se zeptal, dokážu si opravit auto? Nejde nastartovat a je červený. Na to se taky nedá odpovědět.
krtek66
a ty jako neumíš opravovat červený auta? jsi divnej......
To jsou mi rady. Můžete mi aspoň nekdo odpověď i na tu první část otázky, jak a čím se to dela? Jsem zručnej, ale ještě jsem to nedělal, aaaaLe chtěl bych to zkusit. Pokud to není nic složitého
Upozornění od sys milancukrar 08. 02. 2018 09:17:29
Jak Vám může někdo radit, když ani nenapíšete, jaká to je podlaha, jaké jsou nerovnosti. Místní odborníci Vám rádi poradí, jen musí mít informace od Vás. Nikoliv Váš povzdech, ale dodejte info, o což Vás žádají poradci.
krtek66
no to jsou ti rady...když se ptáš jak Hotentot tak nemůžeš čekat fundovanou odpověď...věštěckou kouli nikdo nemá...a nikdo neví co máš za podklad tak ti nikdo ani neporadí jak to máš srovnat...už jsem 3. kdo ti píše, že nám dáváš málo informací
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.