Nejste přihlášen/a.
Ahoj, potřebuji natřít dveře na bílo a zárubně také. Co mně není jasné, jak moc to mám smirkovat. Až na plech či desku? Nevím, zda to není zbytečné, pokud by barva chytla i na daný matroš. Přeci jen je to v interiéru a mráz či voda moc nehrozí...na druhé straně není možné, abych se toho dotkl a barva začala odpadávat :D Barvy mám koupené následující, včetně základů:
- Balakryl UNI, univerzální barva na kov a dřevo
- Balakryl základ - základní barva na dřevo
- Balakryl antikor, základní antikorozní barva
Na té základovce se píše, že barva přilne i k objektům, které byly dříve opatřeny třeba akrylátem, epox, chlor kaučukem..
Ahoj,zárubně jsou už od výroby natřený zakladní barvou.Takže stačí natřít,jen vrchní barvu.Ale to dřevo bych obrousíl,a natřel napouštědlem na dřevo.Já bych vám doporučíl barvu. barvy-kov.heureka.cz/...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.