Nejste přihlášen/a.
Zdravím rádce,
Věřím,že se tu najde někdo kdo poradí. Koupila jsem si světlo nad akvárium z Číny . Světlo přišlo . Ale má jaksi jinou zástrčku. - viz foto. Jak to řešit? Adaptér nebo ten poslední konec celý jiný koupit? Omlouvám se za hloupý dotaz,jsem jen žena a nikdy jsem se s tím zatím nesetkala.Děkuji za shovíhavost
Tady je potřebný kabel. Mám jich doma asi 10 a jsem z Chebu. Na redukce a ostatní kraviny zapomeňte.
Bohužel pasující kabel jsem neobjevila, to bylo první,co mne napadlo. Hlavně že je to řešitelné... Popadla mne panika,že místo abych korunky ušetřila (koupí v Číně) ,tak jsem je vyhodila do vzduchu...Zajdu zítra do elektra a poptám se. Děkuji moc za uklidnění. Nezklamali jste, rádcové.
Ja by som na vašom mieste moc nejasal kolko ste ušetrili, pretože ste si kúpili akurát prvotriedny fejkový čínsky zdroj. Nakoniec budete rada ak vďaka nemu nevyhoríte
ra252 - ano, dnes je v cine vyrabane takmer vsetko, to ale neznamena ze sa neda kupit aj slusny cinsky zdroj napr. MeanWell, akurat ze ten nestoji 3 dolary. Cinske zdroje co sa predavaju na ebay ci aliexpresse su ten najvacsi odpad aky existuje, kupovat to su vyhodene peniaze. V 90% su to fejky ktore maju nepravdive udaje na stitku, tie zdroje su koncepcne tak 20 rokov stare, vacsinou nemaju ziadne ochrany, suciastky v nich su poddimenzovane, pripadne obsahuju repasovane zdroje vytiahnute z kontajnera a pod. proste su osekane az na kost aby ich mohli predavat po 3 usd. Navyse rozdiel medzi modernym zdrojom a tymto cinskym smejdom je taky ze zatial co ten moderny zdroj dosahuje ucinnost cca 90% a ma kludovyu spotrebu bez zataze <0,1W tak ten smejd ma ucinnost nikedy len 50% a kludovu spotrebu bez zataze aj 5W. Tiez obcas nakupujem na cinskych portaloch ako dnes kde kdo, ale su veci ktore tam proste nikdy nekupim a tam patria zdroje, baterie/akumulatory, flash disky/flash karty a urcite by sa naslo toho este viac. A pretoze niekedy je lepsie raz vidiet ako trikat pocut tak sem dam odkaz aspon na jedno video takehoto cinskeho zdroja pretoze podobnych videi je na youtube kopa, nech sa kazdy moze pozret co za zazrak si to kupil za tie usetrene korunky, aj ked chapem ze laikovi neznalemu veci to vela povedat nemusi.
můžete původní zástrčku odštípnout koupit zástrčku novou a zapojit
nebo celej jinej kabel jak už tu psali ostatní
kabel co potřebujete je součástí třeba starších přenosných kazetových radiopříjmačů holících strojků nebo i svítidel pod kuchynskou linku neměl by být problém jej sehnat at už novej nebo starší
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.