Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Čím vytápět bungalov?

Od: michma* odpovědí: 1 změna:

Plánuji stavbu rodinného domu (bungalovu) a přemýšlím nad volbou vytápění... Byla jsem rozhodnutá dlouho pro podlahovku, ale teď začínám váhat. Máte někdo zkušenost? Je třeba možné s podlah. vytápět každou místnost jinak? Jak to vlastně funguje? Dá se k tomu dát termostat, kde si navolím do každé místnosti určitou teplotu?

Jinak mě nyní upoutalo i infra vytápění, možná by bylo levnější?

Jako nejlevnější variantu většinou čtu krbová kamna... Není s tím ale moc práce a bordelu? Prach, popel,... Skladovat a shánět dříví :-/ Momentálně žiju v bytě s krbem, spíš nám je na obtíž, jelikož dost tepla jím odchází. Ucpali jsme ho a vůbec ho nepoužíváme, protože ta chvilka tepla a možná i romantiky nám za ten bordel nestojí... Ale krbová kamna můžou být o něčem jiném že? Navíc já žiju v Irsku a tady je každá druhá práce pěkná fušeřina...

Omlouvám se za dlouhý dotaz a moc děkuji za odpo.

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

michmo, co člověk to dva návrhy. Pak si vyberte. Doporučil bych udělat seznam zdrojů tepla, zapisovat výhody a nevýhody, cenu pořizovací, cenu provozní, cenu oprav a seřizování, pracnost, pohodlnost, a mnoho dalších důležitých činitelů. Za chviku se zde vynoří tolika chváli na jedno a hanění toho druhého.

Dudete muset výběr redukovat podle Vašich priorit.

Třeba krbová kamna v obyváku, přezdívka kotelna u koberce. Dříve se dělalik kotelny, aby nebyl bordel v bytě...a teď jsem rozlobil ty, co mají krb a čisto kolem něj...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]