Nejste přihlášen/a.
O takové folii s takovými vlastnosti nevím (sama jsem zvědavá,zda někdo o nějaké napíše) Nám do lodžie pere slunce od 14hod až do večera,takže nejspolehlivějším a nejestetičtějším řešením se ukázaly vertikální žaluzie.
Vertikální žaluzie byly původně v plánu, ale dodavatel zasklení mi je rozmluvil z důvodu estetičnosti u tohoto typu zasklení, protože do stropu se přimontují kolejničky, které metr od kraje zatáčejí ke stěně a tudíž by z každé strany lodžie žaluzie metr od kraje nebyly. Když vezmu v potaz, že lodžie má necelé 4 metry na délku, tak by byly žaluzie jen na necelých 2 metrech uprostřed a to je prostě kravina. Sousedka si prý kdysi dávno koupila v Ikei nějaké roletky, které na zimu oddělává, ale ta fólie mně přijde jako nejvhodnější, nikde nic nepřekáží, na údržbu taky jednodušší, otázkou je trvanlivost výrobku.
Psal jsem jednomu dodavateli fólií a doporučili mi právě něco takového jako psal matesj. Jsou 2 druhy těchto fólií-buď statické, které jdou kdykoliv oddělat, ale jsou dražší a nebo jsou nalepovací, které jsou sice levnější, ale po strhnutí zůstane na skle lepidlo, které se prý ze skla dostane lihovým prostředkem. Tak rozhodnutý ještě nejsem, ale spíš bych se přikláněl ke statické fólii proti slunci, něco jako je toto: tapetynazed.cz/... nebo to co posílal matesj.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.