Nejste přihlášen/a.
Ahoj lidi, bydlíme v novostavbě a řešíme problém, kde skladovat věci, když v bytě není místo? Konkrétně nábytek, který momentálně nevyužijeme a do sklepní kóje se nevejde. Neporadíte mi? ![]()
Pro upřesnění, jedná se o nábytek po babičce - nádherné věci, pomalu sběratelské kousky, kterých bychom se neradi zbavili. Stoupá na ceně a dlouho bude. Zatím je u manželových rodičů, ale už brblaj, ať ho dáme někam jinam. Ale kam?
Lenko, dejte si inzerát do místních novin /zpravodaje/ a určitě se najde jedna nevyužitá místnost za slušnou cenu. Dneska je hodně seniorů, kteří jsou třeba i v domečku sami a každá stovka je jako přilepšení k důchodu dobrá. Uvidíte, že uspějete.
A nebo i podniky, které omezují výrobu, tak třeba mají nevyužité skladovací prostory. ![]()
Nechci být protivná, ale myslíte si, že budete mít šťastnější život, když budete vlastnit všechny ty, ikdyž krásné, ale překážející věci?
Že místo o přemýšlení o příjemnostech, budete přemýšlet o nepotřebných věcech?
Nebojíte se, že život věnujete starým věcem? :D Líbí se mi starožitnosti, pár jich mám, ale mám jich jen tolik, aby mi dělaly radost, byly k užitku, nepřekážely.![]()
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.