Nejste přihlášen/a.
Ahoj lidi, bydlíme v novostavbě a řešíme problém, kde skladovat věci, když v bytě není místo? Konkrétně nábytek, který momentálně nevyužijeme a do sklepní kóje se nevejde. Neporadíte mi?
Pro upřesnění, jedná se o nábytek po babičce - nádherné věci, pomalu sběratelské kousky, kterých bychom se neradi zbavili. Stoupá na ceně a dlouho bude. Zatím je u manželových rodičů, ale už brblaj, ať ho dáme někam jinam. Ale kam?
Lenko, dejte si inzerát do místních novin /zpravodaje/ a určitě se najde jedna nevyužitá místnost za slušnou cenu. Dneska je hodně seniorů, kteří jsou třeba i v domečku sami a každá stovka je jako přilepšení k důchodu dobrá. Uvidíte, že uspějete. A nebo i podniky, které omezují výrobu, tak třeba mají nevyužité skladovací prostory.
Nechci být protivná, ale myslíte si, že budete mít šťastnější život, když budete vlastnit všechny ty, ikdyž krásné, ale překážející věci? Že místo o přemýšlení o příjemnostech, budete přemýšlet o nepotřebných věcech?
Nebojíte se, že život věnujete starým věcem? :D Líbí se mi starožitnosti, pár jich mám, ale mám jich jen tolik, aby mi dělaly radost, byly k užitku, nepřekážely.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.