Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zasklení lodžie

Od: pavel222 odpovědí: 2 změna:
Firma nám bude zasklivat lodžií, poraďte jak přidělat z venku síto aby mi kočka nevyskočila z 15 poschodí z balkónu, děkuji
Zasklení lodžie
Zasklení lodžie #2

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Síto by vám možná na požádání namontovala ta firma, co vám bude balkon zasklívat. U nás si někteří nechali namontovat rolety. Zateplovali nám balkon a dole mám nyní mléčná skla. Předtím jsem měla průhledná skla, kočka se dokázala i několik hodin se dívat z balkonu, nyní už nic nevidí. Na balkon chodí neustále, ale nikdy jí nenapadlo skákat nahoru. Neměla bych obavy být vámi, že bude skákat.

pavel222
Díky, zkusím to pořešit s firmou,a co se týče mojí kočky,tak to je divočák ta by asi vyskočila, přeletí pták a už jde po něm.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]