Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nefunguje vrtačka

Od: martin* odpovědí: 3 změna:

Prosím o radu. Mám vrtačku BOSCH 550 RE s příklepem. Vrtal jsem beton dvanáctkou prodlouženým vrtákem, jelikož jsem potřeboval provrtat podlahu s pokoje do garáže. Vrtačka byla hodně zahřátá a než jsem ji stačil vypnout, že ji nechám odpočinout (vychladnout) vysadila sama. Nechce se mi ale věřit, že bych spálil motor, ale chci se zeptat, kdo máte nějaké zkušenosti, jestli můžou být spálené uhlíky? Po dvou dnech jsem ji zapnul a zmáčknul vypínač a na prázdno jela. Když jsem ovšem nasadil vrták a zkusil na ní přitlačit, vypnula a už nejede ani na prázdno. Děkuji za případné odpovědi.

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Pozrieť sa na uhlíky,možno už nemajú kontakt na rotor.Pri niektorých typoch ich nepustí záražka nižšie,Inak už len elektrikár a premerať okruhy.

hodnocení

0x

já to vidím na natavený držák uhlíků či ložisek... Již jsem se s tím setkal u "zeleného" Bosche

zdeneksuchanek
hodnocení

0x

Je jen jedna oprava a to převinutí celého vinutí.Dříve se to dělalo v mnoha městech.Sám mám úplně novou vrtačku taktéž spálenou.Zatím jsem nenašel firmu kdo to v Česku provádí.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]