Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

PAYPAL mozna problem?

Od: charger® odpovědí: 16 změna:

Ahoj : )

Měl jsem z jednim člověkem obchod přes paypal . Odeslal mi 450 kč . ja je hned odeslal do banky .

V internet bance se mi ta platba ukázala ale ještě jako nezaúčtovaná transakce. CHCI SE ZEPTAT. kdy to tak přijde do zaučtovanych transakci kdyz je nedele? tvrdil mi , ze do hodiny. a nemůže to nahodou tu platbu zrusit? diky za rady

16 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Protože v bankách nepracují o víkendu, tak já mám platby z paypal účtu nezaúčtované do pondělí rána, kdy mi tu platbu připíší na účet. Kdo by rušil platbu, paypal? Toho po odeslání peněz na Váš účet, už nezajímají.

hodnocení

no ale mohl by to udělat ještě mi tu platbu zrušit nebo ne? tohle je pro mě duležitá informace

Kdo, Paypal? Ten už odeslal Vaše peníze z paypal ůčtu, na Váš bankovní účet a víc ho nezajímají. Proč by měl rušit tu platbu, z jakého důvodu? Za 12 let se mi to ještě nestalo!

Asi se tazatel neptá na službu PayPal, ale na toho člověka, který mu ty peníze přeposlal. Jestli by to nemohl zrušit on. Pokud je to tak, tak nemusíte mít strach, teď je má v evidenci PayPal a budou Vám přičteny asi zítra ráno..

nika*
Prosím vás, nemám také s tímto zkušenost. Dnes se mi stalo, že se peníze vrátily odesílateli, údajně jsem platbu nepotvrdila. Nevím, co jsem udělala špatně. Jen mě napadlo, já musím ty peníze odeslat na svůj účet? Nemůžu je nechat prostě na PayPal účtu a časem použít? Účet mám propojený pouze s kartou, nikoli s bankovním účtem.
nika*
Případně proinvestovat za nějaký nákup?

Letos jsem přijmul 5 plateb na paypal účet a stále je tam mám, nikam mi neodcházejí (můj bankovní účet).

nika*
Děkuji ji vám za reakci. Mohu se ještě zeptat, co jsem měla udělat, když mi přišla z PayPal takováto informace. Your payment was returned for Transaction ID: 28V15053TM3643
Powered by Dear,On Dec 28, 2017, NTH AG sent you a payment for 495.00 CZK. The mo..
Powered by
Dear, On Dec 28, 2017, NTH AG sent you a payment for 495.00 CZK. The money has been returned to NTH AGs account.
This payment was returned because:
You are an international customer and havent manually accepted or refused this payment. Contact NTH AG to agree on an alternate payment method.For more information, log in to PayPal account, look for this transaction, and click Canceled to see details.
Děkuji Vám moc.

Něco jste udělala špatně, protože Vám tam píší, že peníze Vám byly zaslány, ale Vy jste neodklikla ani příjem, ani odmítnutí. Tím pádem byly vráceny tomu, kdo Vám je poslal. nyní Vás žádají, abyste si to ještě jednou otevřela a nabídla jiný způsob platby. Myslím, že by bylo lepší, abyste se obrátila třeba na někoho kdo je blízko Vás a rozumí tomu, aby Vám to pomohl udělat přímo z Vaší adresy. Ale chyba byla ta, že jste nereagovala na na příjem peněz kliknutím někam. Asi jste něco objednávala v cizině a jedná se o vrácení peněz, protože tam píší, že jste internacionální klient.

nika*
Omlouvám se tazateli, že jsem se tu vecpala. Bohužel nikdo v okolí mi není schopen poradit. V předešlém emailu mě upozornili, že mám platbu přijmout. Postupovala jsem podle jejich pokynů a považovala jsem věc za dokončenou. Zřejmě jsem měla ještě na něco kliknout, ale nevím, kde jsem udělala chybu. Byla to vrácená platba za nevyžádané služby stržené přes mobilního operátora. Nabídli mi vrácení financí přes PayPal, protože provozovatel je ze zahraničí. Děkuji vám.

Tak teď musíte jít na svůj účet PayPal a vyhledat tu konkrétní transakci a kliknout na "canceled" a tam se Vám objeví, jak máte postupovat dál. Canceled znamená zrušeno. Ale bude to zase samozřejmě v angličtině. Doporučuji někoho, kdo by Vám to mohl přeložit u Vás doma. Překladače z internetu nejsou někdy srozumitelné a musíte ten jazyk alespoň částečně ovládat.

hodnocení

Na paypal mi přišlo ze mi poslal 1300 Kč. Ale ještě to tam na paypal nebylo. A měl jsem tam možnost ze si to poslu Rovnou na kreditní kartu. Pak jsem sel do toho inter. Bankovnictví a tam to mam jako nezauctovana platba v blokaci. Co stim? Dojdou mi vůbec ty peníze a nebo odesílatel si je vrátil?
A btw. Poslal to jako dárek na paypal a u toho byli napsaný ze no refund.

hodnocení

proč to mam furt v nezauctovanych platbach?

hodnocení

Lidi?

Věřil jsem tomu člověku a ted jsem zjistil z internetoveho bankovnictví , že to strhlo mě z účtu .

na paypalu jsem zjistil , že on mi poslal neco jako ze ja za neco platim. tech 1300 kč .

on mi pod to napsal ze to je na tu vec. nikdy jsem z paypalem nedelal a videl jsem tam tu castku . tak jsem to jakoze dal na svou kartu aby se to poslalo ale misto toho se to odečetlo. a on mi celou dobu rikal , ze mi to jako poslal .

Dá se proti tomu branit? a jeste podtm byl text ze darek se neda vratit. takze ani banka mi nejspis nepomuze co? :((

jaj sme takovy koko... a pak ver znamym :(

hodnocení

A bylo u toho napsaný ze to je jako dárek no refund. Takže se to nedá vrátit zpet z jeho účtu na Můj? :(

Tak si ten PayPal zrušte a už to nepoužívejte. Nejste sám, co s tím má problémy.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]