Nejste přihlášen/a.
Ahoj : )
Měl jsem z jednim člověkem obchod přes paypal . Odeslal mi 450 kč . ja je hned odeslal do banky .
V internet bance se mi ta platba ukázala ale ještě jako nezaúčtovaná transakce. CHCI SE ZEPTAT. kdy to tak přijde do zaučtovanych transakci kdyz je nedele? tvrdil mi , ze do hodiny. a nemůže to nahodou tu platbu zrusit? diky za rady
Protože v bankách nepracují o víkendu, tak já mám platby z paypal účtu nezaúčtované do pondělí rána, kdy mi tu platbu připíší na účet. Kdo by rušil platbu, paypal? Toho po odeslání peněz na Váš účet, už nezajímají.
Kdo, Paypal? Ten už odeslal Vaše peníze z paypal ůčtu, na Váš bankovní účet a víc ho nezajímají. Proč by měl rušit tu platbu, z jakého důvodu? Za 12 let se mi to ještě nestalo!
Asi se tazatel neptá na službu PayPal, ale na toho člověka, který mu ty peníze přeposlal. Jestli by to nemohl zrušit on. Pokud je to tak, tak nemusíte mít strach, teď je má v evidenci PayPal a budou Vám přičteny asi zítra ráno..
Letos jsem přijmul 5 plateb na paypal účet a stále je tam mám, nikam mi neodcházejí (můj bankovní účet).
Něco jste udělala špatně, protože Vám tam píší, že peníze Vám byly zaslány, ale Vy jste neodklikla ani příjem, ani odmítnutí. Tím pádem byly vráceny tomu, kdo Vám je poslal. nyní Vás žádají, abyste si to ještě jednou otevřela a nabídla jiný způsob platby. Myslím, že by bylo lepší, abyste se obrátila třeba na někoho kdo je blízko Vás a rozumí tomu, aby Vám to pomohl udělat přímo z Vaší adresy. Ale chyba byla ta, že jste nereagovala na na příjem peněz kliknutím někam. Asi jste něco objednávala v cizině a jedná se o vrácení peněz, protože tam píší, že jste internacionální klient.
Tak teď musíte jít na svůj účet PayPal a vyhledat tu konkrétní transakci a kliknout na "canceled" a tam se Vám objeví, jak máte postupovat dál. Canceled znamená zrušeno. Ale bude to zase samozřejmě v angličtině. Doporučuji někoho, kdo by Vám to mohl přeložit u Vás doma. Překladače z internetu nejsou někdy srozumitelné a musíte ten jazyk alespoň částečně ovládat.
Lidi?
Věřil jsem tomu člověku a ted jsem zjistil z internetoveho bankovnictví , že to strhlo mě z účtu .
na paypalu jsem zjistil , že on mi poslal neco jako ze ja za neco platim. tech 1300 kč .
on mi pod to napsal ze to je na tu vec. nikdy jsem z paypalem nedelal a videl jsem tam tu castku . tak jsem to jakoze dal na svou kartu aby se to poslalo ale misto toho se to odečetlo. a on mi celou dobu rikal , ze mi to jako poslal .
Dá se proti tomu branit? a jeste podtm byl text ze darek se neda vratit. takze ani banka mi nejspis nepomuze co? (
jaj sme takovy koko... a pak ver znamym
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.