Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Lak na kov

Od: mathaoner odpovědí: 8 změna:
Zdravím,měl jsem natřené kovové schodiště kladívkovou barvou kterou jsem nezbrousil dolů a ihned přetřel barvou na kov 2x. Ale stejně když udělám nehtem vryp tak se ukáže ta kladívková barva.ma otázka zní zachránim situaci nánosem bezbarvého laku? Dik

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

Podle mne, ať tam dáš kolik chceš vrstev, tak to nevylepšíš.

Když je barva přímo na kovu, tak drží nejlíp. Když už je tam více vrstev, tak každá vrstva má trochu jiné vlastnosti a taky pružnost.

mathaoner
hodnocení

Takže myslíš že to nevylepšim? Jde pouze o kovové zábradlí ne o dřevěná madla za která se člověk drží. Jen bych to rád trošku líp zafixoval.

miran*
hodnocení

0x

Jakou barvou jste to přetíral, nehtem tu barvu odloupnete nebo jen proříznete?

mathaoner
hodnocení

Zdravím zábradlí je nově natřeno balakrylem mat. A barva se neloupe,pouze když zaryji nehtem tak je vidět ta kladívková barva. A jde o kovové zábradlí ne o dřevěná madla takže se teoreticky na zábradlí vůbec sahat nebude ale stejně bych to rád zpevnil.dik
jofa*

Jak dlouho to máte natřený? Trvá to týdny než je naprosto vytvrzená. Potom by jste nehtem rýhu udělat již neměl. Zbytečně do toho nerýpejte.

mathaoner
hodnocení

Díky asi jsem zbrklej xD natřeny to mám dva dny.

hodnocení

0x

Balakryl... no to je ono. Vodou ředitelná barva nikdy nebude tak tvrdá jako klasika. S další přetíráním čímkoliv raději delší dobu počkejte, snad dojde k lepšímu vytvrdnutí.

mathaoner
hodnocení

Díky.zabradli je natřené dva dny.tak pockam a budu chodit kolem opatrněji :D

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]