Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, chtěl bych poradit s formulaci dopisu na jeden dům, který mám již nějaký čas vyhlídlý. Jedná se o prázdný opuštěný a mnoho let neudržovaný domek s pozemkem, ale k prodeji není. Adresu majitelky mám, ale nevim jak zformulovat dopis.
Budu rád za jakoukoli radu, na internetu jsem žádné takové téma nenašel.
Vážená paní, dovolte mi vás požádat o setkání ohledně vašeho domu v... Měl bych zájem o pronájem, případně odkoupení domu i s přilehlým pozemkem. Děkuji, s pozdravem XY
Je to marný. Mám kamaráda co má v bytovce 3 prázdné byty. Další také má naproti prázdný byt . Staví se tam majitelé párkrát za rok a tím to končí . Nechcou to prodat ani pronajmout a přitom jsou u nás nájmy vysoké (3+1 za polovinu pruměrného platu) . Ono nemovitosti u nás jsou velice dobré uložení peněz . Jsou u nás prázdné domy desítky let a nikdo s tím není schopen nic dělat .Prostě nemovitost je dobrá investice , na učtě vám peníze nevzrostou ,ale za posledních 10 let ceny nemovitostí se zdvojnásobyly. Dobře to ukázala třeba církev , kdy nechtěla peníze na provoz , ale spíše majetky
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.