Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jakou tašku na kolečkách?

Od: libor007® odpovědí: 5 změna:
Zdarec ve spolek. Poradíte nějakou rozumně bytelnou tašku na kolečkách? Měl jsem obdobu
mall.cz/...
a s 15-20kg nákupu člověk měl strach, aby se to nerozpadlo. Když se zvedala za ucho do schodů, brutálně v něm křoupalo, kolečka taky nevypadaly echt bytelně a nakonec se rozsypaly poddimenzované plastové klouby skládacího dna. 20kg bude opravdu vyjímka, vozíme méně, ale rád bych měl konstrukční rezervu. Smát se musím nosnosti uvedené v tom odkazu. Takže sem s tipy, cenu bych si představoval tak do 1000kč, pokud by stálo za to připlatit, není to strop.

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

Doporučil bych tu, co mají pošťačky, ta uveze mnoho kil letáků (20kg+). Asi jen v modré barvě pošty. Ostatní nabízené na internetu mi přijdou dost fórové, že dlouho nevydrží popisovanou nosnost v nabídkách (sám píšete plast).

doplněno 26.01.18 10:43:

nakupni-tasky-kosiky.heur/...

planetka*
hodnocení

1x

Já mám priceorcan.cz/...

doplněno 26.01.18 14:48:

nebo něco tady? alza.cz/...

ladinpraha*
hodnocení

0x

Mám tuhle a zatím spokojenost. Lehká, stabilní, do schodů ji beru za horní příčku spodní konstrukce, dá se pověsit na vozík ... Párkrát dostala dost zabrat a znát to na ní zatím není.

Pošťačky mě taky inspirovaly, ale v rozumné cenové relaci jsem nic vhodného nenašel.

hodnocení

Vypadá rozumně, minimálně dle recenzí...

jabraka*
hodnocení

0x

Pokud někdo vchodí nakupovat do Kauflandu,je tu věrnostní akce na slevové kupony S taškami a kufry na kolečkách.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]