Ahoj všichni. Prosím o radu čím přelepil spoje sádrokartonu a nesádrovat. Potřebuju to na strop do skladu a chci to jenom přelepit nějakou papírovou páskou a vymalovat, kvůli svetlu. Taky potřebuju, kdyby se něco dělo, desku sundat a vrátit. Treba elektro s tak. Je to jenom sklad. Páska musí, ale držet a nejlépe samolepící. Obyč páska na malování nedrží a odlepí se. Předem moc děkuji za radu...
Já jsem to ve skladu neřešil, spoje jdou vidět stejně jako přechody. Bylo mi to tam fuk.
Jinak bych dal tapetu, kdyz uz bych nechtěl po přetmelení brousit.
agentdt
Mám to taky jen tak, ale padá prach z trámů a chtěl jsem to vyřešit třeba akrylem. Nejde moc o estetiku. Je to patrová budova a nademnou jezdí s paletakem a spary nejsou těsné. Chtěl jsem něco jednoduchého a rychlého. Tak děkuju a uvidím.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.