Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, můžete mi prosím poradit co je to tento senzor typu záclona? Předem díky
Jaké typy senzorů jsou, popisují zde: zabezpecovaci-zarizeni.cz/...
Ten, na který se ptáte, funguje jako "plochá"bariéra. Nehlídá celý prostor. M.
Ten popis v odkazu je takový zmatečný. Ale mona ho popsala správně. U normálního detektoru se hlídá prostor v úhlu cca 90-120°. U záclonového je to opravdu prostor ve tvaru záclony. úzký v jedné ose a široký ve druhé ose.
Díky moc za rady. Našla jsem tento senzor v jednom zabezpečovacím systému a vzhledem k tomu, že jsem nevěděla co to je tak zda také koupit. A je to tedy v praxi využitelné na co?
Takže to umístím například tak, že ho namířím na okno a jakmile jím někdo projde, tak se spustí alarm, ale když projde půl metru od okna tak nic? Jen jestli to dobře chápu
[ Obsah příspěvku byl skryt moderátorem @kapkanadeje z důvodu porušení pravidel poradny. ]
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.