Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zhoršení zdravotního stavu

Od: pepa224 odpovědí: 6 změna:

Dobrý den, v poslední době pociťuji snížení výkonnosti, začínám se cítit slabý, často když vykonám nějakou činnost, si pak na chvilku sednu a cítím, jak se mi chvějou svaly, dostávám návaly horka a hned návaly zimomřivosti.Je mi 42 let, mám cca 40% svého času sedavý způsob zaměstnání.dříve sem tyto potíže neměl, je to zhruba od vánoc. Další věc je, že mám potíže udržet erekci, a výrazně klesl můj zájem o sex.

Nevím zda to s tím souvisí, ale od těch vánoc se mi točí hlava,mám potíže s dýcháním, když se snažím zhluboka nadechnout, tak někdy to jde, a většinou to píchne u srdce na spodní části.

byl sem na vyšetření srdce, nezjistili nic.

zkusíte prosím poradit kde jít, nebo co dělat? děkuji.

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x

Nechte si udělat odběr na TSH, to vám doporučí váš obvoďák. Jedná se o zjištění funkčnosti štítné žlázy.

pepa224
hodnocení

děkuji za radu

lucie*
hodnocení

2x

Jako první se chodí k obvoďákovi,který udělá i základní vyšetření a rozhodně by měl nechat udělat krevní obraz.Potom vyhodnotí a odešle na další odborné vyšetření.Mě s podobnými přiznaky poslal na šítnou žlázu,kde zjistili jen drobnou odchylku,ale i tak jím malinký prášek denně.

Potíže jaké popisujete se mě držely dál a proto jsme po půl roce brali krevní obraz znovu a ubyly mi červené krvinky.Kde nejsou krvinky-není kyslík,tudíž bolest,chvění svalů,hlavně od pasu dolů,únava,slabost...takže mi nasadil vitamínovou léčbu a zlepšuje se to.

Samozřejmě u Vás to může být cokoli,rozhodně navšívit obvoďáka a uvidíte co bude dál.Jasně,to čekání u doktorů není příjemné,ale když se člověk necítí dobře a neví co mu je,taky není příjemné.Kvůli zdraví a pohodě se to musí přečkat.Ať to dobře dopadne*jasne*

pepa224
hodnocení

děkuji za podporu a radu

figurek*
hodnocení

0x

jj, každý lékař vám řekne starou známou poučku, že potíže při sexu obvykle předcházejí nějakému zatím skrytému problému. Jedním z nich je cukrovka. Nechte si zkontrolovat krevní cukr, protože možná máte začínající cukrovku.

No a k tomu nenadálému píchnutí uprostřed hrudníku při hlubokém nádechu. Obvykle ho způsobují mezižeberní dýchací svaly. Stačí uvolnit tělo, zklidnit dech a to píchnutí dost rychle přejde.

janm*
hodnocení

0x

Dobrý den

Pokud lékaři nic nezjistí může jít i o docela "banální" problém nedostatku některých minerálů či vitamínů. Jeden čas jsem trpěl problémy s dýcháním špatně jsem nesl fyzickou zátěž apod., což mně nakonec přivedlo k mému praktikovi, lékařka mi k mému údivu naordinovala hořčík + B6 a bylo po "závažných problémech" (dělali mi EKG atd. ) A problémy vypadaly skutečně "hrozivě". Čili pokud různá vyšetření budou "v pořádku" dotazoval bych se ještě na možnost zjištění nedostatkových "prvků" (ať minerálů vitaminů nebo i živin proteinů sacharidů lipidů apod.) Dobrou diagnostiku v tomto směru dělají ti co praktikují např. čínskou medicínu, dělají to často lékaři vedle své specializace, známý co u jednoho takového byl, byl překvapen tím jak přesně dobře a relativně rychle prozkoumal jeho zdravotní stav a navrhl řešení, pochopitelně tady už je to placené tedy bez účasti zdrav. pojišťovny takže záleží na vás.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]