Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Identifikace předmětů

Od: martin12* odpovědí: 9 změna:

Ahoj, můžete mi prosím poradit o jaké předměty se jedná? Díky

Identifikace předmětů
Identifikace předmětů #2

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

dylin
hodnocení

13x

To druhé je protismyk na francouzskou hůl. Přiklapává se to dole na špunt, aby majiteli neujela hůl na ledu.

dylin
21.01.18 12:17
Identifikace předmětů #3
fff

Neříkám, že ne. Ale přesto: Můžeš jeho funkci nějak vysvětlit? Mně se to nezdá.

peter23p*

stisknes pacičky zestrany a celé se to dá překlopit nahoru nebo dolu podle toho zda je potřeba.

ja1
hodnocení

3x

To první je rozběhový spouštěč, používá se k plynulému rozběhu výkonných asynchronních elektromotorů s kotkou kroužkovou

tady je to vidět:

starestroje.cz/...

111®

tak tím bych si nebyl jistej, rotorový spozštěč je třífázový odporový reostat a to na obrázku tazatele tomu neodpovídá

hodnocení

1x

První je regulační reostat otáček elektromotoru. Upřesnit bohužel neumím.

U druhého mám jakousi představu, kterou však bohužel neumím srozumitelně vyjádřit.

hodnocení

0x

To prvé je reostat na rozbeh krúžkových motorov.Do tej nádoby sa lejé transformátorový olej na chladenie.Nová vec dosť drahá a už sa málo používa.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]