Identifikace předmětů Od: martin12* 21.01.18 11:45 odpovědí: 9 změna: 22.01.18 08:14 Ahoj, můžete mi prosím poradit o jaké předměty se jedná? Díky
9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení
13 x
To druhé je protismyk na francouzskou hůl. Přiklapává se to dole na špunt, aby majiteli neujela hůl na ledu.
Neříkám, že ne. Ale přesto: Můžeš jeho funkci nějak vysvětlit? Mně se to nezdá.
stisknes pacičky zestrany a celé se to dá překlopit nahoru nebo dolu podle toho zda je potřeba.
3 x
To první je rozběhový spouštěč, používá se k plynulému rozběhu výkonných asynchronních elektromotorů s kotkou kroužkovou
tady je to vidět:
starestroje.cz/...
tak tím bych si nebyl jistej, rotorový spozštěč je třífázový odporový reostat a to na obrázku tazatele tomu neodpovídá
1 x
První je regulační reostat otáček elektromotoru. Upřesnit bohužel neumím.
U druhého mám jakousi představu, kterou však bohužel neumím srozumitelně vyjádřit.
0 x
To prvé je reostat na rozbeh krúžkových motorov.Do tej nádoby sa lejé transformátorový olej na chladenie.Nová vec dosť drahá a už sa málo používa.
Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz. Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.