Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Identifikace kotle na pevná paliva

Od: helin odpovědí: 6 změna:

Dokázal by prosím někdo z přiložených fotek identifikovat kotel na pevná paliva, výrobce,typ,výkon? Štitek chybí, kotel je spíš menší,široký cca 50cm, vysoký asi 80cm. Děkuji

Identifikace kotle na pevná paliva
Identifikace kotle na pevná paliva #2
Identifikace kotle na pevná paliva #3

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

miso*
hodnocení

6x
Vyzera to ako stara Etka. Typ neporadim. Vyrobca fy. Jakos, www.jakos.cz. Skuste sa obratit na nich.
helin
hodnocení

Super, díky za info, opravdu to bude nějaký typ Etky.

hodnocení

2x
Podle mě to je nějaká Etka. Alespoň podle těch dvířek.
Měl jsem to samý, vypadalo to hodně podobně, ale je to už dobře 30 let a zapomínám.

hodnocení

2x

Jo,jo je to stařičká etka U 12,asi neprodejná ale jestli neteče tak použitelná

Identifikace kotle na pevná paliva #4

nikdo*
hodnocení

1x

Zezadu to připomíná DAKON 15. Ale mám dojem, že měl topeniště níž nad popelníkem. Ale už je to skoro 30let, co jsme v něm topili, a tak si to možná tak přesně nepamatuju. Asi to nebude Dakon. Měl zepředu táhlo na pohybování otáčecím roštem, a to nevidím. Ledaže by to bylo nějaké samodomo.

hodnocení

1x

ETKA-DAKON-SLOKOV , výkon 12 - 15 kW

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]