Nejste přihlášen/a.
Potřebuji uložit oděvy.Na trhu je plno nekvalitních výrobků,máte někdo prosím zkušenost,která značka funkčních vakuovaných pytlů je dobrá?Děkuji.
2x
Dobrý den, možná že takovou odpověď nečekáte, ale já jsem svého času cestovala z jednoho konce Evropy na druhý a někdy se to neobešlo třeba bez polštáře...a to by se špatně cestovalo bez vakuových pytlů - no ale protože jsem v té době taky neoplývala penězi, vyhrály pytle z Tesca (!), obyčejné a levné pytle. Nebyla to Tesco značka, ale byly to ty nejlevnější, co tam byly. Mám je dodnes, jsem maximálně spokojená, používám je pořád (momentálně jsou v nich uskladněné letní přikrývky) a drží kráásně několik měsíců. Neměnila bych. Tak džím pěst při výběru ![]()
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.