Nejste přihlášen/a.
Potřebuji uložit oděvy.Na trhu je plno nekvalitních výrobků,máte někdo prosím zkušenost,která značka funkčních vakuovaných pytlů je dobrá?Děkuji.
Dobrý den, možná že takovou odpověď nečekáte, ale já jsem svého času cestovala z jednoho konce Evropy na druhý a někdy se to neobešlo třeba bez polštáře...a to by se špatně cestovalo bez vakuových pytlů - no ale protože jsem v té době taky neoplývala penězi, vyhrály pytle z Tesca (!), obyčejné a levné pytle. Nebyla to Tesco značka, ale byly to ty nejlevnější, co tam byly. Mám je dodnes, jsem maximálně spokojená, používám je pořád (momentálně jsou v nich uskladněné letní přikrývky) a drží kráásně několik měsíců. Neměnila bych. Tak džím pěst při výběru
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.