Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kde koupit odpařovač na litinové topení

Od: pusko odpovědí: 8 změna:

Dobrý den,

máme v panelákovém domě staré litinové topení.

Dá se někde koupit nejlépe keramický odpařovač vody na topení?

Děkuji

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ben®
hodnocení

4x

Dobrý den, ano - kuchyňské potřeby a možná i vietnamská prodejna "všehochuť"(alespoň u nás jsem je tam viděl). Zdravím!

heureka.cz/...

doplněno 14.01.18 16:31:

amper - jsou tam také "na žebra"pod označením RETRO. Jo, dnes je retro už snad vše co znám z dětství .

doplněno 15.01.18 21:24:

pusko - v tom odkazu je přímo napsáno, že to jsou výrobky pro ploché radiátory, t.j. "nezapadnou"dobře mezi žebra, bude menší plocha k jejich ohřátí a možná je ani dobře neupevníte.

xxl
hodnocení

3x

Už roky používám krabice od džusu. Funkci splní, komu se nelíbí vzhled, může si je barevně polepit.

Kde koupit odpařovač na litinové topení

hodnocení

2x

V domácích potřebách, ale i v Hornbachu.

hodnocení

2x

Tady máte jeden na žebrovaný radiátor, je to trochu problém, většinou jsem skutečně viděl na deskové radiátory (viz. např. odkaz od Bena, ale taky tam má i ty na žebrované)

doplněno 14.01.18 16:32:

JJ, našel jsem ;)

karel556*
hodnocení

2x
Četl jsem na netu že odpařovač je k ničemu, je málo účinný, jak je tu psáno je lepší koupit zvlhčovač, mám ultrazvukový který hlídá nastavenou vlhkost, jde z něho studená pára a hlavně je tichý, není slyšet.

Souhlasím s Karlem. Jeden odpařovač vlhkost v místnosti nevyřeší a za cenu několika, se dá pořídit elektrický.

pusko
hodnocení

Děkuji za typy,

a tyto na litinové radiátory nepasují?

naschalupar.cz/...

sds
hodnocení

0x

odpařovač je houby platný.Pomůže jedině zvlhčovač vzduchu.Parní nebo ultrazvukový.Nejlépe s hygrostatem,který spíná samočinně podle toho,jak je suchý vzduch

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]