Nejste přihlášen/a.
Dobrý den.
Již delší dobu mám v bytě(předsíň, kuchyň), tmavou dlažbu.
Chtěla bych změnit barvu, protože dlažba je tmavá(terakota) a tím mi zužuje předsíň. Nehledě na to, že máme pejsky a každý chlup je vidět.Vím, že existuje barva na venkovní dlažbu.Existuje něco podobného i na dlažbu vnitřní?
Zkuste jiný pohled na věc - co tak zátěžový koberec? Je to rozhodně levnější... já mám na dlažbě ve vchodu koberec "vítací" - je jednodužší případnou nečistotu po zaschnutí vysát a jednou za čtvrt roku vyměnit koberec (menší) nebo nechat vyčistit.
Chlup na tom vidět nepůjde, u zátěžáků se chlup vysaje lépe než se snažit mopem roztáhat chlupy po rozích...
Já zase preferuji dlažbu. Je věčná a pořád hezká. Tak dejte světlou. Béžovou. V dlažbách je dnes obrovský výběr. Také mám psa a i kočindy. A komu prokluzují packy, to jsou kočky a je to sranda, protože ty se baví tím, že honí hadr na koštěti, když vytírám a jezdí mi na něm, nebo se rozběhnou a metou si to a packy jim prokluzují... jinak pes se mi ještě nikdy nezklouzl.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.