Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Barva na dlažbu v bytě

Od: buchela odpovědí: 8 změna:

Dobrý den.

Již delší dobu mám v bytě(předsíň, kuchyň), tmavou dlažbu.

Chtěla bych změnit barvu, protože dlažba je tmavá(terakota) a tím mi zužuje předsíň. Nehledě na to, že máme pejsky a každý chlup je vidět.Vím, že existuje barva na venkovní dlažbu.Existuje něco podobného i na dlažbu vnitřní?

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

paw*
hodnocení

1x
Vzhledem k pesanum bych doporucil linoleum. Taky mame peswny a naprosta pohoda.

hodnocení

1x

Zkuste jiný pohled na věc - co tak zátěžový koberec? Je to rozhodně levnější... já mám na dlažbě ve vchodu koberec "vítací" - je jednodužší případnou nečistotu po zaschnutí vysát a jednou za čtvrt roku vyměnit koberec (menší) nebo nechat vyčistit.

Chlup na tom vidět nepůjde, u zátěžáků se chlup vysaje lépe než se snažit mopem roztáhat chlupy po rozích...

jabraka*

Také to nebude lebnější,ale také by to mohla řešit krytina,zvaná "čisticí zona"https://www.eoshop.cz/koberec-sheffield-50-sire-2m

JB

an*
hodnocení

0x

Stejně jako Paw® doporučuji pvc. Dlaždičky jsou studené a navíc psům na nich kloužou nohy. Ta nutnost brždění psům poškozuje klouby, případně se může stát i úraz, když uklouznou a narazí do stěny.

jabraka*

PVC je také vinyl krytina Lze si vybrat zde: yes-shop.cz/...

JABRAKA

paw*
Trosku draha lina. Ja kupoval na www.eamadeo.cz kolem 200Kc/m2. Spokojenost.

re4zon
hodnocení

0x
Jestli jde dlazba natrit zalezi predevsim na tom, co za dlazbu to je. Resp. natrit pujde kazda, ale hladka by se musela brousit, aby to nebylo za chvili pryc. Osobne bych neco takoveho rozhodne nedelal.

hodnocení

0x

Já zase preferuji dlažbu. Je věčná a pořád hezká. Tak dejte světlou. Béžovou. V dlažbách je dnes obrovský výběr. Také mám psa a i kočindy. A komu prokluzují packy, to jsou kočky a je to sranda, protože ty se baví tím, že honí hadr na koštěti, když vytírám a jezdí mi na něm, nebo se rozběhnou a metou si to a packy jim prokluzují...*smich* jinak pes se mi ještě nikdy nezklouzl.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]