Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Čez karta

Od: rebeka* odpovědí: 1 změna:

Máte někdo zkušenost s ČEZ KARTOU? Dnes jsme dostali nabídku, ale zatím o nikom nevím,že by jí používal.

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

vilik*
hodnocení

2x
Klasická kreditka, jen se jmenuje pokaždé jinak.
Podobná mi byla postupně nabídnuta několika institucemi. Za nákup dostáváte bonus ve výši 2%, maximálně 500 měsíčně. Což je za 25 000 utracených měsíčně. Tyto vrácené peníze pak budou odečteny od vyúčtování. Čím méně kartou platíte, tím méně se vám vrátí.
Já na to nikdy nekývl, protože při mé útratě a po započtení poplatku za tuto kartu a za ty, kterými bych neplatil a proto bych neměl jejich vedení zdarma, bychom byli v rámci celé rodiny v průměru v plusu tak o stovku měsíčně, a to mi nepřišlo zajímavé.
Ale možná vám se vyplatí.
doplněno 12.01.18 09:05: Jinak tato konkrétní karta je od Essoxu a poplatky za vedení nemá.
Úrok po bezúročném období je 21,13%, bezúročné období je maximálně 45 dní.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]