Nejste přihlášen/a.
Dobrý večer,
chtěl bych poprosit znalce o odpověď, jak moc velký je problém to, co je znázorněno na obrázku.
V samém zápalu jsem při pokládce řádil jak černá ruka a až teď mi došlo, že by tou vzniklou ďourou mohlo zatékat.
P.s.: Předělávat se mi to už nechce. Dá se to nějak opravit nebo to nic neprovede?
Děkuji a mějte se hezky.
Dírou tam poteče, dá se to vyřešit těsněním jedno pod hlavou vrutu a druhé mezi taškou a lištou. Pokud je vrut shora přikrytý taškou, tak stačí jen to druhé. Dal bych kousek silnější gumy, např. z bočnice staré pneu
Díky, jenže to znamená shodit 80 tašek a na to nemám po tom, co jsem jich tam dal 2000 pražádnou chuť. Nešlo by tam něco nalít zvrchu lepivého, utěsňujícího, co by steklo po liště a cestou to ty ďury zalepilo?
@karel556 - už máte i nějakou pozitivní reakci na vaše "opravy" po 5ti letech?
Silikon mít na střeše je dost nebezpečná hračka - nenávidím firmu, která mi dělala střechu... proč? Protože ji po 4 letech od postavení RD každé 2 roky opravuji. Ale nemám tolik peněz k dispozici, abych všechno shodil a udělal znovu.
Silikon na střechu NEPATŘÍ!
Silikon = kamarád líného nebo neschopného klempíře Ale když se s ním umí, tak to může držet. Na kůlně spravuju ulítlé eternity dírou do plochy (bez překrytí další šablonou) mázlou silikonem + hřebík a drží to bez zatékání dlouhodobě...
Obecně problém je led který s tím cvičí a silikon trhne. Gumové těsnění je výrazně odolnější... Tašky předpokládám krajní všechny přišroubované, sedlová střecha 4 kraje po dvaceti taškách = 80.. = jednodenní "akce střecha" na jaře až bude hezky...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.