Nejste přihlášen/a.
Pořídil jsem masivní třívrstvou bambusovou podlahu a nyní řeším jakým vhodným lepidlem ji přilepit na podlahové dřevotřískové desky. Projel jsem internet, takže nějaké tipy už mám, ale rád bych se dozvěděl nějaké praktické zkušenosti s konkrétními výrobky od těch, kdo si nechali nebo si sami lepili bambusovou podlahu.
Díky.
Vlastní zkušenost nemám, ale snad akceptuješ rady od odborníků: polyuretanové lepidlo SikaBond T52. Více v:
Díky za odpověď a odkaz.
Mám v merku lepidlo Hybri Floor od Den Braven. Dle jejich obchoďáka by to mělo jít lepit. Vzal jsem ho kvůli dlouhé otevřené době - přecijen nejsem profík a pokládka mi půjde pomaleji.
Snad se ozve někdo, kdo tuhle podlahu už lepil a podělí se o zkušenosti na co si dát pozor.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.