Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Vysavač ETA

Od: topan* odpovědí: 4 změna:

Dobrý den co říkáte na vysavač ETA AQUILL 0412 90015? Zajímají mě zkušenosti nebo recenze. V obchodě jsem dostal skvělé informace,ale není nad realitu:).

Díky Topan

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

macka80*
hodnocení

0x

nejlepsiceny.cz/... nejlepsiceny.cz/...>http://www.ceskadomacnost.cz/zbozi/001-eta241790804-v nejlepsiceny.cz/...http://www.nejlepsiceny.cz/vysavace/eta.htm

hodnocení

0x

Není to ještě tak dávno, kdy jsem etu preferoval jakožto domácího výrobce. Jenže za poslední roky je vidět značný pokles kvality a po opakované zkušenosti (pekárna na chleba, waflovač/toustovač i jiné výrobky, které jsem sice již nekoupil, ale měl v ruce) jsem již etu zavrhl. Domnívám se, že minimálně část výroby již probíhá v Číně, což se na kvalitě podepisuje.

zuzee*
hodnocení

0x

My máme od ety mixér a bezsáčkový vysavač a spokojená nejsem. Kvalitní výrobky to opravdu nejsou - na mixéru mi praskal mísa, je to tvrdý a křehký plast, a vysavač už pořádně nevysává - tak půl roku to bylo dobré, vše v nejlepším pořádku, ted musím vysavač umývat po každém použití (myslím tim nádobu filtry).

Osobně už si od ety nekoupím ni - stará eta byla dobrá eta, myslela jsem si že bude stále kvalitní, ale bohužel jsem se zmýlila.

robert*
hodnocení

0x

Zdravím, jestli máte větší byt nebo barák tak bych doporučil vysavač Liv aquafilter 2000 (snad je ten název OK), máme ho doma už víc jak půl roku a pohoda. Je to sice poměrně velká mašina, ale práce udělá dost - na psí chlupy jednička :) Stál kolem 4 tis a je lepší ho objednat na netu. Měli ho i v Intersparu (asi za 4400,-)- tam jsem si ho byl "ošahat". Nemusíte kupovat drahé sáčky, napustíte 2 litry vody a po vysávání tu špínu spláchnete do záchodu. Když si ten název vygůglíte, tak určitě najdete i jiné recenze.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]