Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Ztracený návod na dom.pekárnu

Od: sphynx* odpovědí: 5 změna:

Dobrý den,chci e prosím zeptat,jestli někdo nevlastní Domácí pekárnu Moulinex Home Bread XXl.Je to už starší typ,který se nevyrábí.Ale proč píši.Dcera ztratila od té pekárny návod,ví jen,že kynuté těsto je snad na 13.Nemá prosím někdo návod?Moc by jí to pomohlo.Pekárnu proto vůbec nepoužívá.Děkuji za zprávu.

P.S.Na netu jsem hledala,ale neúspěšně.Proto se obracím na ,,Poraďte"

Ztracený návod na dom.pekárnu

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ben®
hodnocení

0x

Dobrý den, doufám, že je to tento návod (viz odkaz). Zdravím!

domacipekarny.dama.cz/...

doplněno 06.01.18 20:56:

Nemáte zač. A kynuté těsto je skutečně na 13.

doplněno 06.01.18 21:54:

Ovšem, pokud je zde poradna, tak proč se nezeptat. Pro někoho to je skutečně lepší, než vyhledávat.

sphynx*
hodnocení

Ben moc děkuji,je vidět,že jste počitačový mág a víte,kde hledat.Já jsem to nenašla. Děkuji

mytrix*
hodnocení

0x

Já teda jen doplním k tomu hledání..

www.google.com
hledaný výraz: "Moulinex Home Bread XXl navod"

Hned první odkaz "Domácí pekárna Moulinex Home Bread XXL - MojePekárna.cz"
Na dané stránce v diskuzi najdete hned v 6 příspěvku odkaz, který Vám zde již jiný rádce dal..

Neberte to špatně, jen se Vám snažím ukázat, jak se hledá..

sphynx*
hodnocení

Mytrix,já si ráda nechám poradit.Hned to zkusím.PC sice mám už několik roků,ale stále se učím.Děkuji.

Omlouvám se ,ale toto není o učení, vložit text respektive obsat ručně název do kolonkgy "GOOGLE : hledat na webu " snad dokáže každý kdo umí psát tedy pokud je standart-OS VIN od Xp po desítky

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]