Nejste přihlášen/a.
Chtěl bych se zeptat jaké skušenosti máte s vynilovou podlahou lepanou nebo na pero,která je lepší a třeba i teplejší na chození atd.
Zdravím, mám vynilovou podlahu lepenou. Dětský pokoj asi 50m2 . Je tvrdá a studená. Já mám všude podlahové topení , tak to není tak hrozné a proto jsem také volil lepenou. Má vzor selské desky a povrch je hrubý , tak že když vytírám podlahu tak musím po letech né napříč. Když je nějaké poškození , tak se ten pás dá poměrně lehko vyměnit. Její položení je pro laika poměrně složité - musí být perfektně vyrovnaná a vybroušená podlaha. Pokud je na péro , tak tam asi nebude dán tak důraz na rovinnost jak u lepené. U péra se také nedá poškozené místo tak lehce opravit jak u lepené. Po 7 letech zkušenosti , kdybych měl volit znovu, tak bych asi dal opět vynil.
Mame v celem dome nalepeny vynil od Fatry a jsme spokojeni. Dokonce jsem ho nalepil i na stenu za kuch. desku. Mame ho kvuli podlahovemu topeni a jsme spokojeni. Je pravda, ze jsem si vsiml, ze pod nohy postele v jednom pokoji se pasky navlnili a pr lepeni se udelala na jednom miste boule, nejspis nedostatecne vyschla sterka. Sem tam najdeme skrabanec. hlavne se nam povedl jeden pri posunuti stolku, kdyz pod nohou byl nejaky ostry kaminek.
Mame to same thermofix. Myslim ze ma kolem 2-2,5 mm
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.