Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak opravit omítku

Od: bobio odpovědí: 1 změna:

Ahoj všem, potřeboval bych radu:

mám byt ve starším cihlovém domě, a na úrovni mé podlahy se napojuje plochá střecha vedlejšího objektu. zed pokoje je tedy štítová a jako jediná z celého domu není zateplená. Dělala se mi u podlahy nad parketama plíseň z vlhkosti zdi. Zed jsem oškrabal otloukl omitku nad parkrtama vyspravil, napenetroval protiplísnovkou a natřel protiplísnovou barvou. byl jsem se podívat na střeše vedlejšího domu a spoj mezi mojí zdí a střechou je spatně udělaný plech odchlípá někdo to před lety přetáhl maltou ta byla zvětralá prostě stará popraskaná omítka. Správce domu mi slíbil, že zed nechá opravit a pak mi volal že je opravená. byl jsem se přesvědčit, ale je to jen znovu fušersky nahozené nějakou maltou s lepidlem, nebo čím a pomalu to praská a odchlipuje se. Napadá někoho jak to rychle na zimu provizorně vyřešit? začalo pršet a mám zase vlhkou zed. Říkal jsem si že bych to celé z venku přetřel nějakou asfaltovou izolací, to by mohlo zamezit dalšímu zatékání.

levnestavebniny.cz/...

levnestavebniny.cz/...

hornbach.cz/...

Co si o tom myslíte?

Díky za zastavení, pěkný večer

Jak opravit omítku
Jak opravit omítku #2
Jak opravit omítku #3

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

Narychlo bych vzal IPA pás a navařil pruh tak aby ccapůlka pruhu byla na střeše a zbytek svisle na stěnu.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]