Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, je vhodnější obložit menší koupelnu až po strop obkladem nebo nechat nahoře neobložený pás. Obklad bude světlý. Obložil bych oboje (koupelnu i wc) až po nový podhled. tj cca do výšky 2,3m.
Myslete na budoucnost, jak se bude udrzovat nejaky pruh nad obkladem, malovat, v pripade potreby stukovat.
Dale odolnost k prostredi, tedy vlhku
za mne az ke stropu
Mame dve koupelny oblozene az ke stropu a podle nas to vypada dobre. Vanu jsem bral akrylatovou, slouzi 5 let. Momentalne mame 3 deti a vypada stale dobre. Jen je potreba si vybrat takovou, ktera se nebude kroutit. My jsme koupily myslim 5 mm a je v pohode. Material zalezi take na vyuziti, velkeho psa by jsem v ni nekoupal, necistime ji piskem. Dno celkem klouze, je potreba davat pozor zejmena u deti, tam jsme ze zacatku davali podlozku z Ikea.
též to mám až po strop...je to moderní a za další mi odpadá malování takových šmrcků mezi stěnou a stropem..názory o vlhkosti jsou blbost...buď mám v koupelně okno kterým vyvětrám nebo otevřu dveře a vlhkost vyženu pryč...je to asi stejně důležité k řešení jako pozastavovat se nad tím, že v chladničce je chlad
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.