Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, umísťuje se tam, kde roh trpí - ovšem, hezčí (kvůli souměrnosti) je na obě strany. Zdravím!
ivasad - vrut je jistota, ale zřejmě by při vrtání do zdi "uletěl" kus rohu. Takže, přilepit (a zřejmě i průběžně a opakovaně, protože to děti urazí). Asi bych zkusil Chemopren nebo Mamut.
Minimálně z estetických důvodů bych lištu nalepil na obě strany i na horní hranu.
@ivasad: Fotku bohužel nemám (doma toto neřeším), ale pokud jde o lišty jen do určité výšky, pak opět z estetických důvodů (viz i vaše fotky) na obě strany.
Řešila jsem stejný problém cca před 1/2 rokem. Dospěla jsem k tomu, že to nemá být vidět a tak to dopadlo takto:
1) Roh jsem napenetrovala kvůli soudržnosti materiálu (hloubkovou penetraci koupíte např. v drogerii nebo ve stavebninách)
2) Přilepila jsem na roh rohovou lištu s perlinkou (na celou výšku - 2 m) - pochopitelně po zaschnutí penetrace.
3) Po zaschnutí lepidla jsem natáhla pucovku.
4) Pucovku jsem natáhla ještě jednou (ta první stěží zalepila mřížku).
5) Ještě jednou jsem napenetrovala (ale už pro jistotu).
Jak mám všechno obouchané po dětech, tak postupně opravuju (a se zdokonaluju ), mám už hotových 6 rohů a je to bezva. Kdybych to byla bývala věděla, jak to dopadně, začala bych s opravami dřív
.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.