Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Oprava telefonu na otevírání dveří

Od: misenka odpovědí: 5 změna:
Dobrý den, mám problém s telefonkem na otevírání vchodových dveří. Slyším člověka dole, ale on mě už ne a nekze otevřít dveře. Nevíte čím by to mohlo být nebo na koho bych se mohla obrátit s opravou. Děkuji moc za rady.
Oprava telefonu na otevírání dveří
Oprava telefonu na otevírání dveří #2

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

111®
hodnocení

1x

no nejdříve bych se poptal u sousedů, jestli nemají také problém:
pak bych uvedl typ toho telefonu, případně otevřel a pokoukl jestli neupadl někde drát..

misenka
hodnocení

Děkuji za odpověď. Asi bych to ještě upřesnila. Po rekonstrukci byl vyměněn za nový a od té doby nefunguje.
telefon

Tak to je stejný jak u nás ( nové tablo-nové schránky) a prý to snad řeší obecní úřad,protože je to jeho věc jako majitele domu.Jenže už je to víc jak půl roku a ,,hov..,, - nic.Nyní jsem se na to přes svátky vykašlal,ale budu žádat opravu po O.Ú. do původního stavu,aby vše zase fungovalo jak má.

hodnocení

0x

Obratil bych se na nekoho, kdo ma v baraku tyto veci na starosti.

misenka
hodnocení

Děkuji za odpověď.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]