Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, chtěl bych poprosit nějakého šikovného kutila, který by mi poradil, jak vymyslet otevírání na staré plechové skříni. Skříň měla zavírání na klíček (viz vyndaný zámek). Klíček už nemáme a nemůžu stejný nikde sehnat. Napadá někoho jak to vymyslet, aby se dveře daly zavírat? Nemusí to být na zamykání, stačila by třeba jen klička. Díky za rady.
Tak u plechového nábytku se jednak nabízí použití magnetické sklapky (pokud tedy není požadavek na uzamykatelnost)
ale zajité příhodnější bude použít některý ze zámků určených pro plechový nábytek - stačí si jen vybrat
Samozřejmě by se dalo i něco zbastlit na koleně - napadá mě třeba využít okenní půlolivu a k ní navařit zezadu ,,volačo´´ co by kroutilo tím kroužkem, co na té Vaší fotce drží rozvorové tyče
Já bych radši nějakou kličku, která by simulovala otáčení klíčkem, podle mě to nebude složité, ale jen dostat nějaký nápad, nejlépe od někoho, kdo si to už doma dělal. Zkoušel jsem po bazarech sehnat ten zámeček, ale nic co by pasovalo jsem nesehnal. Na druhé skříni mám kličku s integrovaným zámkem (ten už také není, ale klička funguje i bez něho).
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.