Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Protékající odpad u wc

Od: barka* odpovědí: 4 změna:
Dobrý den mám takový problém už nějakou dobu mi protéká odpad u wc a začíná se mi v to spoji mezi wc a odpadem jako by nadzvedavat(viz.obr.) nevím co s tím ohl by mi někdo poradit? Děkuji
Protékající odpad u wc
Protékající odpad u wc #2

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

pohanka*
hodnocení

3x

Tyto věci svěřuji odborníkům. Jmenují se instalatéři. Někteří se specializují - na vodu, na kanalizaci, na topení a někteří umí /dělají/ všechno *palec*.

Pokud je v rodině nějaký mužský, tak se na to podívá, ale pokud není, jako i v mém případě, tak je dobré mít svého instalatéra. Nejlepší je někdo v nejbližším okolí, aby promtně zaskočil.

Chyba může být v těsnění, nebo v prasklině, což se pod tím obalem nedá určit.

hodnocení

3x

No co stím?Nejprve by to chtělo oddělat ten alobal nebo co to je a poté pořádně prohlédnout kama to teče.ALE také tam může být díra jak "vrata" a už si s tím neporadíte-budete bez WC.Šikovný kutil vám to opraví za chvíli

barka*
hodnocení

Dekuji za radu zkusim sundat ten alobal a dala bych sem foto jak to vipada :)

instalater*
hodnocení

3x

V této chvíli na to vůbec nesahejte , dejte pod to nějakou misku a modlete se. Všechny obchody s vodoinstalo jsou zavřený a pak se budou dělat inventůry. ( aspoň teda u nás) Musíte to vydržet do 8.1. Pak to můžete rozbalit a dát sem fotku a nebo si pozvat instalatéra.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]