Nejste přihlášen/a.
Jsou dvě možnosti jak to udělat co se týká odpadu. Když už budete sekat podlahu tak odkrýt i odpad od dřezu a napojit se v zemí téčkem a udělat odpad z HT či PVC až k myčce a tam to ukončit nadomítkovým sifonem. (nepíšu za myčku , jelikož odpad musíte mít bokem kvůli hloubce myčky.
Druhá možnost je vsadit do země jenom chráničku - 50 PVC ukončenou na koncích po dvou 45 st. kolínkách aby se do ní dala strčit odpadní hadice. Vodu pak natáhnout v PPR. A nebo dát 60 PVC a do ní strčit napřed hadici s vodou ( má na koncích šroubení tak proto první) a potom hadici s odpadem.
Já osobně bych zvolil 1 variantu a udělal to pořádně tak jak to má být.
fik - tazatel myslí tahat to od myčky v hadicích a napojit to do dřezového sifonu. Aspoň tak jsem to pochopil já.
Nevidím v tom problém,podlahou jsem tahal veškeré opady i vodu. Jenom musíš použít správné koleno a správné napojení-všechno to musí sedět a trubky musí být uložené tak aby byly volně,ne aby byly pod nějakým napětím aby až to zaleješ betonem,tak aby to v podlaze neprasklo a nedělal jsi to znova. Ucpání bych se nebál pokud se občas budeš o potrubí starat. Jednou za dva měsíce to prolejeme krktem a nikdy v životě se nám nic neucpalo
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.